Chauffeur Rijbewijs B jobs in Laken

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 106 jobs
ETABLISSEMENTS G.H.L.
Brussels
U bent in het bezit van een rijbewijs B. Auto's verplaatsen in een parking en op een bepaalde plaats parkeren. De auto's van een vrachtwagen afhalen.
LMO Medische analysen
Brussels
Je beschikt over een rijbewijs B. Je bent een vlotte chauffeur met respect voor de verkeerscode en de wagenpolicy. Je bent woonachtig in de regio.
LINSSEN MARTIN EN CO
Buggenhout
Je wordt goed begeleid om het bedrijf, de medewerkers, producten en diensten te leren kennen. In de eerste twee weken word je geïntroduceerd bij je klanten.
Xtra Interim
Brussels
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Voor onze klant een groothandel in fruit en groenten gelegen op de versmarkt Mabru te Brussel zijn wij op zoek naar…
LABO VOOR MEDISCHE ONTLEDINGEN
Brussels
Je beschikt over een rijbewijs B *. Je bent een vlotte chauffeur met respect voor de verkeerscode en de wagenpolicy *. Je bent woonachtig in de regio *.
Agilitas
Ternat
Voor een specialist in kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen, zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in de montage van meubels.
Voor JUMP zijn wij op zoek naar enthousiaste chauffeurs B. Je hebt een geldig rijbewijs, en een blanco rij-strafblad. Goede kennis van het Engels en Frans.
Agilitas Leuven
Kortenberg
Je bent minimum 2 jaar in het bezit van een rijbewijs B. Je bent een goede en hoffelijke chauffeur en niet bang om rond te rijden in het Brusselse.
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
Agilitas
Kortenberg
Je hebt minstens 2 jaar je rijbewijs B. Wij zijn nog op zoek naar enkele studenten chauffeur B! Je bent een goede en hoffelijke chauffeur en niet bang om rond…