Chauffeur Rijbewijs B jobs in Leuven

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 85 jobs
Je bent reeds enkele jaren in het bezit van een geldig rijbewijs B en je bent een rustige en bekwame chauffeur. Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?
Rotselaar
Chauffeur B of BE om te werken voor een distributieronde. U bent in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pluspunt).
Agilitas
Wijgmaal
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Ben jij een gedreven en empatische verkoper? Ben jij bovendien graag op de baan? Je bent klant- en servicegericht.
Rotselaar
Voor een bedrijf regio Rotselaar, zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B. U bent in het bezit van een rijbewijs B. U hebt een verzorgd voorkomen.
Mevr. Ilda Perez
Zaventem
Voor een Internationale School in Sint Stevens Woluwe zoeken we een schoolbus chauffer. Het gaat over een tidjelijke contract van 13 uren vanaf 4 November 2019…
Rotselaar
Voor een bedrijf regio Rotselaar, zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B(E). Je zal instaan voor het vervoeren van bloemen en planten naar winkels toe.
JobTalent
Tienen
Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands - Je hebt een eigen wagen ter beschikking - Je bent in het bezit van een rijbewijs B en ervaring met bestelwagen.
Dhr. Coppens Tim
Boutersem
Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeurs die over een rijbewijs C beschikken of willen behalen.
Boortmeerbeek
Als gemotiveerde student chauffeur B (m/v) bij PIKKUP ben je, net zoals jouw collega's, voornamelijk verantwoordelijk voor het verplaatsen van leasingvoertuigen…
Dhr. PHILIPPE DECHAMPS
Bierbeek
Taxichauffeur / nacht Je bent langer dan 5 jaar in het bezit van een rijbewijs B- Je kan een blanco bewijs voorleggen van goed gedrag en zeden.- Je bent in het…