Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Rijbewijs B jobs in Opglabbeek

Page 1 of 23 jobs
HAMATRA
Genk
Blanco strafblad Geldige rijbewijs B Frans en Nederlands. Op zoek naar een actieve baan met veel vrijheid, klantencontact en waardering?
Dhr. Ben
Genk
We zoeken een chauffeur die het milieu hoog in het vaandel draagt om ons team te versterken. Eco-Taxi streeft om een positief impact op mens en milieu te hebben…
Voor onze klant, een toonaangevende firma gelegen te Overpelt, zijn wij op zoek naar een magazijnier - chauffeur B op oproepbasis. Je kan werken in dagdienst.
We zijn op zoek naar een magazijnier, monteur en chauffeur rijbewijs B voor een bedrijf dat handelt in horecameubilair in Opglabbeek.
Alexandra Limage
Houthalen-Helchteren
Voor onmiddelijke indiensttreding zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs in het bezit van een geldig rijbewijs C. Chauffeur de poids lourd 6 mois.
Dhr. Abdullah Bayram
Hasselt
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...)-Rijbewijs B van minimum 2 jaar …
Min 5 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B. Voor een klant regio Bree zijn we op zoek naar een magazijnier/afleveraar. Wat je van ons krijgt.
Bij voorkeur ervaring in communicatie met chauffeurs. Voor onze klant te Genk, een internationale transportbedrijf, zijn we opzoek naar een administratief…
247 Chauffeurs Diensten
Oudsbergen
Jij zal dagelijks instaan voor de distributie van allerhande goederen. Je dient een 20 à 30 adressen per dag te leveren. Je dient zelf te laden en te lossen.
Heb jij ervaring als chauffeur C? Je beschikt over een geldig rijbewijs. Een fijne job als chauffeur C binnen een stabiel bedrijf! Je beschikt over de code 95.