Chauffeur Rijbewijs B jobs in Steenhuffel

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 189 jobs
Agilitas
Mollem
Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Ben je een geboren verkoper en vertoef je bovendien graag op de baan? Dan is dit iets voor jou!
Agilitas
Ternat
Voor een specialist in kantoorbenodigdheden en kantoormeubelen, zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in de montage van meubels.
Lieven De Brandt
Liedekerke
De documenten nakijken (uurroosters, bestelling, ...)Net voorkomen Nauwkeurig In het bezit van een rijbewijs B of C. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Agilitas
Kontich
Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan. Wij zoeken een chauffeur / verkoper wie deur-aan-deur wil verkopen en leveren.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Voor onze klant, een dranken- en delicatessenspeciaalzaak in regio Aalst, zijn we op zoek naar een deeltijds…
Ga je ook graag de baan op met bestellingen?Actief Ninove zoekt een logistieke duizendpoot die zowel leveringen doet (rijbewijs B) en in het magazijn aan de…
Beschik je over een geldig rijbewijs B, vormt dit uiteraard een pluspunt. Als bijrijder zal je meerijden met de vaste chauffeurs en helpen bij het in- en…
FLEXTRA INTERIM
Beveren
U bent in het bezit van een rijbewijs B. Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur B. Ophalen van goederen bij winkelketens.
SHUTDOWN FASTENERS&SPECIALS BELGIUM
Nieuwkerken-Waas
In het bezit van een rijbewijs B: Je werkt als ompakker in een bedrijf van bevestigingsmaterialen *. Indien nodig zorg je voor het transport:
Als gemotiveerde student chauffeur B (m/v) bij PIKKUP ben je, net zoals jouw collega's, voornamelijk verantwoordelijk voor het verplaatsen van leasingvoertuigen…