Chauffeur Rijbewijs B jobs in Willebroek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 179 jobs
Agilitas
Kortenberg
We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs B die voor een bedrijf in Kortenberg medicijnen zal leveren bij apothekers in Brussel.
Agilitas
Kontich
Je hebt een rijbewijs B en bent graag op de baan. Wij zoeken een chauffeur / verkoper wie deur-aan-deur wil verkopen en leveren.
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
PROTEIN HOUSE
Antwerp (city)
Je bent al minstens 3 jaar in het bezit van je rijbewijs B. Je haalt de bestellingen (fruit en groenten) op in Nederland en levert in onze vestigingen in…
ETABLISSEMENTS G.H.L.
Brussels
U bent in het bezit van een rijbewijs B. Auto's verplaatsen in een parking en op een bepaalde plaats parkeren. De auto's van een vrachtwagen afhalen.
PHILIP'S BISCUITS
Hemiksem
In bezit van Rijbewijs B (wij voorzien een bestelwagen). Philip's Biscuits is een hommage aan het (h)eerlijke artisanale koekje.Alle biscuits worden in ons…
Verelst
Rumst
Indien je enkel een rijbewijs B hebt, is er de mogelijkheid een rijbewijs C te halen via Verelst. 1/5 van de tijd werk je als Chauffeur:
ASX-IBECO
Antwerp (city)
We groeien snel en zijn steeds op zoek naar getalenteerde teamleden in onze afdelingen te Antwerpen en Temse. U bent jong, dynamisch en communicatief.
Je hebt je rijbewijs B meer dan een jaar, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Als koerier van Hello Fresh ben je meer dan slechts een chauffeur.
Sint-Katelijne-Waver
Tot slot ben je als Chauffeur B klantgericht. Ben jij de Chauffeur B die wij zoeken? Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B en kent de wegcode.