Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur Rijbewijs B jobs in Zeebrugge

Page 1 of 72 jobs
Dhr. Tanghe Wim
Blankenberge
Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
TAXI DEWAELE
Ostend
Regio Oostende De dienstwagen blijft bij de chauffeur thuis. Je pikt de klanten op en vervoert ze naar hun bestemming. Je werkt zowel regionaal als nationaal.
Dhr. Opstaele Franky
Bredene
Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controlerenJe bent in het bezit van een rijbewijs B. [B+E] Permis B avec remorque de plus de 750 kg (MMA…
U bent in het bezit van een geldig rijbewijs B- U leest en begrijpt de Nederlandse taal vlot!- U hebt het nodige inzicht in leverbonnen. Wat wij van jou vragen:
Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B. Voor onze klant uit Oostende zijn we op zoek naar een chauffeur B. Je bent bereid vroeg te beginnen.
Als chauffeur B ben je verantwoordelijk voor: Wat kunnen we onze chauffeur B aanbieden? Als chauffeur B heb je het volgende profiel:
Interesse om als Shunter / Chauffeur B te werken? Dan is de functie van Chauffeur B jouw nieuwe job! Als shunter/ chauffeur B verwachten we het volgende van je:
Blankenberge
Onze klant is een bedrijf die gepassioneerd is door vis en zeevruchten. De medewerkers zijn gebeten door hun vak en het product. Reken je af bij de klanten.
In het bezit van een rijbewijs B (bij voorkeur 2 jaar!). Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Je controleert of er nog diesel/benzine voldoende is.
Je beschikt over een geldig rijbewijs van minimum 2 jaar. Voor een firma in Zeebrugge gespecialiseerd in transport, zijn we op zoek naar chauffeurs B/shunters.