Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,689 jobs
Rijbewijs C – Je bent in het bezit van een rijbewijs C of bent bereid dit te behalen (wij nemen de kosten voor onze rekening). Heb je nog geen rijbewijs C?
ASX-IBECO
Antwerp (city)
U bent jong, dynamisch en communicatief. U gaat stipt en ordelijk te werk. Slecht weer en drukte schrikken u niet af. U hebt een hands-on mentaliteit.
Antwerp (city)
Als chauffeur heb je veel meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen.
En tant que livreur Solucious, vous êtes plus qu’un chauffeur de camion. Solucious livre des produits food et du matériel aux traiteurs, hôpitaux, maisons de…
ALUMINCO BELGIUM
Puurs
Praktijkgerichte opleiding door onze huidige magazijnier-montage Competitieve verloning Leuke werksfeer in een groeiend bedrijf.
GVT Group of Logistics
Willebroek
Als chauffeur distributie zorg je dagelijks voor het correct afleveren van de goederen bij onze klanten. Wij bieden een afwisselende en flexibele baan in een…
Je komt terecht in een zeer stabiel en gekend bedrijf werkzaam in een interessante sector. Voor een gekend bedrijf, gespecialiseerd in Tax-free producten, zijn…
IGEAN Milieu & Veiligheid
Wommelgem
Je hebt reeds een positieve ervaring als chauffeur achter de rug en kan daar je verantwoordelijkheid mee aantonen. Je hebt oog voor veiligheid.
Antwerp (city)
Voor de functie van RMO Chauffeur zijn we op zoek naar iemand met een rijbewijs CE en een eerste relevante ervaring. Herken je jezelf in onze kernwaarden:
€13 per uur
Voor het bedrijf Kuehne+Nagel in Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs C en geldig vakbekwaamheidsattest (code 95).