Post your CV - It only takes a few seconds

Chauffeur jobs in Bruges

Page 1 of 992 jobs
Mevr. Nathalie Neskens
Bruges
[C] Véhicules > 7,5 tonnes Zware vrachtwagen htm > 7,5t. Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je begint de dag rond 6h - 7h en werkt gemiddeld 10 à 12…
IVBO
Bruges
Je hebt een diploma of getuigschrift secundair onderwijs 2de graad en beschikt over een rijbewijs C of CE met vakbekwaamheid (code 95). What do we offer you?
xavier dhaene
Ostend
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. De klant naar zijn bestemming brengen en daar afzettenbereid om te werken in het weekend en op…
Voor een firma in Zeebrugge gespecialiseerd in transport, zijn we op zoek naar chauffeurs B/shunters. Je beschikt over een geldig rijbewijs van minimum 2 jaar.
Agilitas
Zedelgem Loppem
Werk je graag in de frisse buitenlucht, en ben je graag op de baan? Is klantgerichtheid voor jou een must en ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan?
Mevr. Yanel Allaert
Bruges
[C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. Chauffeur de poids lourd 6 mois.
WE TRANSPORT IT
Bruges
Het werkvlak ordelijk houden (voertuig) is de chauffeur zijn/haar verantwoordelijkheid. De chauffeur kan goed navigeren en kent zijn werkgebied goed.
TAXI MOERMANS
Ostend
Bereid om te werken in het weekend en op feestdagen blanco goed gedrag en zeden rijbewijs b wonen in/omgeving Oostende slagen voor taxi examen stad Oostende …
2 FUND
Eeklo
Rijbewijs CE, in bezit code 95. Voor de vestiging van Lameire Future Foundation Technics in Eeklo én voor de vestiging van Votquenne Foundations in Kortrijk,…
CC TALENT
Bruges
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Word chauffeur bij De Lijn. Wij leiden jou immers op tot chauffeur in onze rijschool.