Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 894 jobs
Gwen of Wendy
Hasselt
U voert ritten uit die u van de centrale doorkrijgt indien u niets van de centrale krijgt probeert u zelf, op de daarvoor voorziene plaatsen, een rit op te…
Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team?
ALPHACAB
Hasselt
Daarbuiten sta je ook in voor het onderhoud van je voertuig zodat deze op elk moment klaar is voor gebruik volgens de normen van het bedrijf.
Dhr. LYNEN Frank
Zonhoven
[C] Véhicules > 7,5 tonnes Zware vrachtwagen htm > 7,5t. Je helpt bij het leveren van dranken Er is geen specifieke opleiding.
Mevr. Reekmans Els
Lummen
Chauffeur de taxi 6 mois. Een boeiende en uitdagende job in een professionele werksfeer Ondersteuning en coaching van ervaren collega’s en multidisciplinair…
Orthoagogisch Centrum Sint-Ferdinand
Lummen
Chauffeur minibus voor het semi-internaat en dagcentrum ‘t Hoeveke (m/v). Op weekbasis presteer je maximum 13 uur. Je beschikt over een rijbewijs B.
Chauffeur met een altijd volle tank? Als chauffeur C waarderen wij je inzet met een marktconform loon. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor…
Transport VANSCHOONBEEK
Sint-Truiden
Actuellement, nous recherchons pour l'expansion de nos activités des chauffeurs poids lourds pour le transport national et international.
Agilitas
Heusden-Zolder
Gedreven door werk als chauffeur Ce? Als chauffeur CE met een vaste dagdienst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket.
Ervaring als chauffeur B/koerier is een must! Als chauffeur B doe je ongeveer een 80 tal stops (colli’s leveren én ophalen). Verder zal je ook retours ophalen.