Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 776 jobs
INTERGROW NV
Aalter
Gemotiveerd en dynamisch, stressbestendig, flexibel, in het bezit van rijbewijs B (ADR attest en heftruckattest is pluspunt). Werken in een familiale omgeving.
PASCAL SEGAERT
Wingene
[C] Véhicules > 7,5 tonnes Zware vrachtwagen htm > 7,5t. Je bent in het bezit van een rijbewijs C + Code 95. Meehelpen varkensvlees versnijden en uitbenen.
Dhr. CONSTANT JORIS
Wingene
[C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. Vervoer met kipper meestal uitslapen onderweg.
Vereniging Ruddersstove
Bruges
Je hebt een rijbewijs B en een grondige kennis van de wegcode. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bezorgt maaltijden bij de klanten thuis.
€1.832 per maand
Door het stijgend aandeel pakjes zal je een groot deel van je dag als chauffeur of koerier doorbrengen. Het verdelen van pakjes doe je als chauffeur met de…
Mevr. Debacker Evelien
Bruges
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Je krijgt de kans om een 4-daagse opleiding te volgen bij het bedrijf onder begeleiding van een ervaren…
Voor onze klant in Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Fysiek werk schrikt je niet af.
Een deeltijdse job van 20 u per week (2 uur van 8 - 10 u en 2 uur van 16 - 18 u)! Je bent minimum 2 jaar in het bezit van je rijbewijs.
Ilse Willems
Eeklo
Onze chauffeurs hebben elk een eigen vrachtwagen die meegaat naar huis. [C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm …
U bent in het bezit van een geldig rijbewijs B- U leest en begrijpt de Nederlandse taal vlot!- U hebt het nodige inzicht in leverbonnen. Wat wij van jou vragen: