Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 715 jobs
HAMATRA
Genk
Blanco strafblad Geldige rijbewijs B Frans en Nederlands. Op zoek naar een actieve baan met veel vrijheid, klantencontact en waardering?
Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. Op zoek naar de vrijheid als Chauffeur, maar toch onderdeel uitmaken van een hecht team?
Dhr. LYNEN Frank
Zonhoven
[C] Véhicules > 7,5 tonnes Zware vrachtwagen htm > 7,5t. Je helpt bij het leveren van dranken Er is geen specifieke opleiding.
Agilitas
Genk
Grondige controle van chauffeurs (intern/extern) op het naleven van de compound regels. Je hebt een administratieve opleiding genoten of gelijkwaardig door…
Geldig rijbewijs D en medische schifting. Ben je nog niet in het bezit van een geldig rijbewijs D of is deze verlopen? Stipt, zelfstandig en nauwkeurig werken.
Heb je interesse in een job als chauffeur CE in de wegenbouwsector? Je bent in het bezit van een rijbewijs CE. Je taken zullen bestaan uit:
Een aangename werksfeer in een dynamisch bedrijf in volle expansie. Een uitdagende en boeiende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke…
Mevr. Lesley Alberts
Genk
[C+E] Permis C avec remorque > 750 kg Zware vrachtwagen htm > 7,5t met aanhangwagen htm > 750 kg. Chauffeur de poids lourd 6 mois.
Mevr. Monique@dezigeuner.com
Diepenbeek
U werkt van maandag tot en met vrijdag 5 a 6 uur per dag. 5 à 6 uren per dag. U krijgt een contract tot het einde van het schooljaar.
Mario Heuvelmans
Hamont-Achel
[D] Autobus et Autocars (plus de 8 places) autobus/autocar > 8 zitplaatsen en aanhangwagen max 750 kg. Heuvelmans Personenvervoer zoekt ter versterking van hun…