Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 881 jobs
Je beschikt over rijbewijs B en je hebt ervaring in het rijden met een bus (<3,5 ton). Wij zoeken een gemotiveerde medewerker met enige ervaring die de handen…
Agilitas
Tessenderlo
Afwisselend magazijn en chauffeur werk. Onze klant, groothandel in medisch materiaal zoekt een magazijnier. Als medewerker in het magazijn sta je in voor :
Mevr. Reekmans Els
Lummen
Chauffeur de taxi 6 mois. Een boeiende en uitdagende job in een professionele werksfeer Ondersteuning en coaching van ervaren collega’s en multidisciplinair…
Orthoagogisch Centrum Sint-Ferdinand
Lummen
Chauffeur minibus voor het semi-internaat en dagcentrum ‘t Hoeveke (m/v). Op weekbasis presteer je maximum 13 uur. Je beschikt over een rijbewijs B.
Dhr. Jan Van Lindt
Lommel
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. [C] Véhicules > 7,5 tonnes Zware vrachtwagen htm > 7,5t. Specifieke opleiding gebeurd in het bedrijf.
Van Oirschot
Herentals
Je helpt bij het lossen van de vrachtwagen (VOLVO) ter plaatse. Jouw takenpakket bestaat in deze functie voor 80% uit magazijntaken en 20% inspringen bij…
247 Chauffeurs Diensten
Beringen
€13 - €15 per uur
Je begint de dag rond 6h – 7h en werkt gemiddeld 10 à 12 uur per dag (in de winter kan dit 13 à 14 uur zijn). Interne opleiding wordt door de werkgever voorzien…
Ervaring als chauffeur B/koerier is een must! Als chauffeur B doe je ongeveer een 80 tal stops (colli’s leveren én ophalen). Verder zal je ook retours ophalen.
O.C. Sint-Ferdinand te Lummen
Lummen
Chauffeur minibus voor het semi-internaat en dagcentrum ‘t Hoeveke (m/v). Op weekbasis presteer je maximum 13 uur. Je beschikt over een rijbewijs B.
Agilitas
Beringen +4 locations
Voor een klant in Beringen zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je bent in het bezit van een rijbewijs C. Je laadt 2 keer per dag: 's morgens en 's middags.