Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,306 jobs
Agilitas
Roeselare
Chauffeur Rijbewijs B - Monteren - Klantvriendelijk - 1 zaterdag per maand. Opleiding hout is een voordeel. Goede fysiek (zware meubelpakketten laden en lossen)…
ON TIME SPRINTER SERVICE
Kortrijk
Nous sommes en croissance rapide et recherchons toujours des membres talentueux de l’équipe dans nos départements de Courtrai et Rotselaar.
RMB
Passendale
Je laad zelf je bestelwagen in volgens de planning laden en lossen bij de klanten ongeveer 30 stops per dag eventueel expresswerk,binnen en buitenland.
Agilitas
Oostkamp
Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 250 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten?
Agilitas
Zedelgem Loppem
Werk je graag in de frisse buitenlucht, en ben je graag op de baan? Is klantgerichtheid voor jou een must en ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan?
AIRPORTSERVICE HAPPY TRIP
Deerlijk
Je werkt in zeer variabele uren (incl. Je staat in voor het vervoer van onze klanten van en naar de verschillende luchthavens en stations.
Dhr. Tanghe Wim
Blankenberge
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. Chauffeur livreur (sur une tournée) 6 mois. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Agilitas Mons
Roeselare
Vous viderez les bulles à verre ainsi que les containers semi-enterrée à l'aide d'une grue. Vous vous déplacerez chez des clients du Hainaut, de Brabant,de…
Work Wizards Kortrijk
Wevelgem
Als een van de chauffeurs onverwacht niet kan rijden dan ben jij de reservechauffeur, dit wil zeggen dat je met de vrachtwagen ( rijbewijs C) zal leveren aan de…
ON TIME SPRINTER SERVICE
Kortrijk
U bent dynamisch en communicatief. U gaat stipt en ordelijk te werk. Slecht weer en drukte schrikken u niet af. U hebt een hands-on mentaliteit.