Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,030 jobs
Als chauffeur van HANOS vervul je een hele belangrijke rol. … Een tijdige en volledige levering is hierom dan ook elke dag weer ontzettend belangrijk.
247 Chauffeurs Diensten
Beringen +1 location
Je begint de dag rond 6h – 7h en werkt gemiddeld 10 à 12 uur per dag (in de winter kan dit 13 à 14 uur zijn). … Interne opleiding wordt door de werkgever voorzien…
MAXI DM
Hasselt
Een marktconform salaris met tal van extralegale voordelen, maar bovenal bieden wij jou de mogelijkheid om zowel persoonlijk als professioneel mee te groeien…
TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide… Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrouwbare, gemotiveerde CE chauffeur.
Je staat in voor het leveren van brood aan winkels in… Je houdt de vrachtwagen netjes. … Je bent in het bezit van een rijbewijs C en geldig vakbekwaamheidsattest.
Agilitas
Bilzen
Gezocht = Chauffeur met rijbewijs D regio Bilzen. … Je beschikt over een geldig rijbewijs D en een medische schifting. Je bent stipt, zelfstandig en nauwkeurig.
TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide… Voor deze functie zijn we op zoek naar een betrouwbare, gemotiveerde CE chauffeur.
TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN
Alken
Voor een bedrijf dat zich specialiseert in databekabeling zijn we op zoek naar een chauffeur C! … Het vervoer/verhuis van graafmacines (zelf laden en lossen) *.
Chauffeur met een altijd volle tank? … Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor… Als chauffeur C waarderen wij je inzet met een marktconform loon.
Onze klant is een zeer gekend distributiecentrum voor ruim 17 000 snacks voor… Je beschikt over een rijbewijs C. Je hebt ervaring als chauffeur C - leverancier.