Post your CV - It only takes a few seconds

Chemie jobs

Page 1 of 2,581 jobs
Groot-Bijgaarden
Wat vertrouwen we je toe? Na een interne opleiding zal je meewerken aan de productie van ingrediënten voor bakkers, patissiers en chocolatiers.
Ben jij een Bezige Bij? Wij zijn op zoek naar een analist die energie krijgt wanneer hij of zij veel werk om handen heeft. Wat kunnen wij jou bieden?
Thomas More
Geel
Klinische chemie (theorie en praktijk) (fase 2 - 3). Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst:
Agilitas
Houthalen-Helchteren
Zeer mooie verloning (sector = chemie). Wil jij de uitdaging aangaan om door te groeien van operator naar pigmentmaker? Er wordt gewerkt in 3 ploegen.
Thomas More
Geel
Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: Meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Bachelor in de voeding- en dieetkunde.
UNIVERCELLS
Gosselies
Based in Gosselies you will join a collaborative team full of passionate change-maker. You will support the Bio-Engineers of the Biotherapeutics team in all…
Je hebt als achtergrond een A2 opleiding chemie. Als Technician Lab/ Lifetest ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van chemische kwaliteitsmetingen op…
En tant que sous-officier laborantin biologiste, vous occupez un poste au sein d’un des laboratoires de la Défense (DLD).
UC Leuven-Limburg
Leuven
Je beschikt over een master diploma in chemie, biochemie, bio-ingenieur of een bachelor lerarenopleiding secundair onderwijs chemie.
Dhr. Peter De Brouwer
Waregem
Als productiemanager heb je een brede verantwoordelijkheid. Je beheert de productie, het onderhoud, de planning en de logistiek.