Cheq Nv jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 53 jobs
cheQ nv
Genk
Je herstelt en onderhoudt poetsmachines zoals onder andere hogedrukreinigers en stof-/waterzuigers. Je werkt op de binnendienst onder begeleiding van een…
cheQ nv
Alken
Welke uitdagingen vind je bij onze klant als calculator? Je analyseert de plannen en prijsaanvragen op hun volledigheid en technische haalbaarheid volgens…
cheQ nv
Heusden-Zolder
Je staat in voor het uittekenen van elektrische (residentiële en industriële) installaties in Autocad. Planlezen, ééndraadschema’s begrijpen en opstellen.
cheQ nv
Hasselt
Als onderhoudstechnieker bij onze klant: Sta je in voor onderhoud en herstellingen van onze industriële en commerciële koelinstallaties.
cheQ nv
Koersel
Je staat in voor het opmaken en berekenen van offertes. Je gaat de juiste en het juiste aantal zonnepanelen samenstellen.
cheQ nv
Hasselt
Ben jij autotechnieker, werkplaatsverantwoordelijke, diagnose technieker, carrosier, verkoper, aankoper auto-onderdelen of technisch magazijnier?
cheQ nv
Hasselt
Sta je in voor het monteren en installeren van koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, koeltogen, koelcellen, …). Je werkt graag op locatie.
cheQ nv
Bilzen
Je verzorgt de opstart van nieuw geplaatste installaties. Dit doe je door deze correct te meten en te regelen. Zo niet, ben je bereidt om deze te behalen.
cheQ nv
Hasselt
Ben jij technisch operator of productieverantwoordelijke? Of ben je ergens anders een kei in mbt productie? Dan hebben wij een job voor je!
cheQ nv
Koersel
Klanten contacteren jou telefonisch of per mail met hun vragen of meldingen van storingen van hun zonnepanelen. Je werkt oplossings- en klantgericht.