Clb jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 36 jobs
VCLB LEUVEN
Leuven
CLB-anker (eerste aanspreekpunt voor leerlingen, ouders en schoolpersoneel) voor scholen Secundair Onderwijs in regio Leuven.
CLB VAN HET GEMEENSCHAPSONDERWIJS
Ostend
Als maatschappelijk werker maak je deel uit van een multidisciplinair team (arts, paramedisch werkers, psychopedagogisch consulenten/werkers, maatschappelijk…
Marina HARRI
Bruges
Als CLB-arts maak je deel uit van het medisch team, dat instaat voor de medische consulten en de vaccinaties. Locaties en uren zijn bespreekbaar.
CLB Group
Alken
Waarom kiezen voor CLB Group? CLB Group levert op maat gemaakte diensten waarbij professionaliteit, vriendelijkheid en proactiviteit voorop staan.
Ann Cosijn
Aalst
Doel van de functie De arts in het CLB zet zijn/haar medische expertise in de preventieve jeugdgezondheidszorg in voor de begeleiding van leerlingen ten behoeve…
VCLB NWB
Asse +1 location
CLB Noordwest Brabant vestiging Vilvoorde - Gendarmeriestraat 63. Durft uit de CLB cocon breken en zoeken naar manieren, plaatsen maar de kwaliteitsvolle…
CLB VEURNE-DIKSMUIDE-WESTKUST
Veurne
Cliënten onthalen en intern doorverwijzen, *. Vlotte omgang met cliënten in een onthaalrol. Vlotte en geduldige omgang omgang met ouders en een mature houding.
CLB BRUGGE(N)
Bruges
Halftijdse functie (19u/week) binnen DAC-project 'Gezondheidsvoorlichting- en opvoeding bij schoolgaande kinderen in de regio Brugge'.
Dhr. Roels Bart
Dendermonde
Eerste lijnszorg naar de leerlingen verzekeren en, wanneer nodig, in overleg met de directie, contact opnemen of overleggen met het CLB .
CLB BRUGGE(N)
Bruges
Halftijdse functie (19u/week) binnen DAC-project 'Gezondheidsvoorlichting- en opvoeding bij schoolgaande kinderen in de regio Brugge'.