Coaching in De Zorg jobs in Ghent

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 58 jobs
Samen met de Store Manager geef je aan de hand van coaching, ieder teamlid de mogelijkheid zichzelf optimaal te ontplooien op het gebied van excellente…
Harvey Nash Gent
Ghent
Als partner van de business, zorg je voor professionele processen rond HR en dit met focus op people-driven topics. What's in it for you?
Mevr. Taelman Eveline
Deinze
Door de jaren heen hebben we heel wat professionele kennis vergaard in de zorg en het managen van organisaties. Zorg op maat staat hierbij centraal.
Mevr. Sarah Schietecatte
Ghent
Jouw uitdaging zal eruit bestaan om de rol van de business leader op te nemen, en een onze reputatie in de markt te versterken.
Steek de handen uit de mouwen en de carrièrekansen binnen de Burger King of EG Group liggen voor het oprapen. Daarnaast zorg jij ervoor dat gasten ook de fijne,…
Bricks & Leisure
Ghent
Je treedt op als de rechterhand van de Sales Director en geeft ondersteuning om verbeteringen te implementeren. Ervaring in training/ coaching is een pluspunt.
Mevr. Laura Rottiers
Ghent
De strategische verkoopdoelstellingen van de afdeling bepalen. Twin Properties staat volledig zelf in voor de ontwikkeling van de projecten, van aankoop van de…
Je contacteert de klant telefonisch na zijn bezoek aan de Retailer om te peilen of de klant tevreden is over de dienst die hij ontvangen heeft.
ABO-Group
Ghent
Je werkt mee aan verschillende HR projecten en het begeleiden van de implementatie van de actieplannen binnen de organisatie.
Je bewaakt de continuïteit van de zorg en garandeert een hoge patiëntveiligheid. In het gerenoveerde ziekenhuis omringen wij onze patiënten met de beste,…