Colmar jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 47 jobs
Groot-Bijgaarden
Je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant toe volgens de norm Colmar. Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem…
Groot-Bijgaarden
Je verzorgt de kwaliteit en de service naar de klant toe volgens de norm Colmar. Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen?
Je werkt nauw samen met Sales en fungeert als Single Point Of Contact (SPOC) om te zorgen voor een maximale klanttevredenheid.
Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. Stockcontrole en ontvangen van leveringen.
Op zoek naar een studentenjob tijdens de maanden juni, juli en/of augustus? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de…
Voor ons concept Sbarro in de stations van Mechelen en Leuven zijn we op zoek naar een pizzabakker. Als pizzabakker zal je o.a.
Een permanente opleiding is een sterk punt bij Colmar. U eerbiedigt de hygiënenormen, de kwaliteit en de prestaties eigen aan Colmar.
Je vertrekt vanuit ons magazijn te Oudenaarde en verzorgt de leveringen naar onze restaurants in België en Noord-Frankrijk. Attest heftruck is mooi meegenomen.
Een permanente opleiding is een sterk punt bij Colmar. Afwassen, vloeren reinigen, muren en meubelen. Onderhoud binnenkant van het gebouw, de lokalen en het…
CARRIERE SANTE RESEAUX
Haut
Les Hôpitaux Civils de Colmar sont un établissement de santé dont l'activité se répartit sur trois sites principaux. Par mail à l?adresse suivante :