Conciërge jobs in Brussels

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 7 jobs
Jan De Nul Group staat synoniem voor bagger- en landwinningsprojecten van A tot Z, wereldwijd én op het hoogste niveau! Je draait mee in een rotatiesysteem:
Een woning voor de conciërge met een slaapkamer, woonkamer,. De plaats, maar aan de conciërge wordt gevraagd om te zorgen voor een goede.
De Markten
Brussels
Om onze dienstverlening te optimaliseren zijn we op zoek naar een polyvalent inzetbare student die (met minimale ondersteuning van conciërge en…
Regiotalent
Eppegem
Gemeente & OCMW Zemst is op zoek naar een enthousiaste inwonende conciërge voor Paviljoen Maria in Eppegem. Gemeente en OCMW Zemst zijn op zoek naar.
Ervaring is niet vereist, maar ervaring als kamermeisje, huishoudster, huishoudelijk schoonmaakster, algemene reiniger, verzorger, dienstmeisje, sanitaire…
Enige technische ervaring, zoals conciërge. Heb je interesse in onderhoud en een goed technisch beheer van gebouwen? Kan jij de volgende punten afkruisen?
Wilgimmo BVBA
Leuven
Inwonend Conciërge 2 studentenresidenties “Studiehuis Sint-Jozef”, Vaartstraat 92 en “Gebouw EF van het complex Vesalius”, Tiensestraat 140 te 3000 Leuven*.
Apply instantly
» Post your CV - It only takes a few seconds