Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Coppens jobs

Page 1 of 54 jobs
Modis
Groot-Bijgaarden
Perine Coppens | 02 801 16 55 | perine.coppens@xpe-group.net. Vous venez d’obtenir votre diplôme dans un domaine scientifique ou (para)médicale?
Euro Rent
Deurne
Mail uw CV naar kris@eurorent.be of bel 03/360.51.60 en vraag naar Kris Coppens. Euro Rent is een toonaangevende verhuurspecialist met meer dan 45 jaar ervaring…
Ann Coppens
Bruges
Voor ons restaurant gelegen in het centrum van Brugge zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker. Samen met je collega's zorg je voor een vlot service.
Mevr. Marianne Coppens
Aalst
Voor de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker in de schoonmaak. Jij zal er dagelijks instaan voor de schoonmaak van het sanitair,…
Mevr. Marianne Coppens
Zele
Voor de regio van Zele zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor het wekelijkse onderhoud van de magazijnen. Dinsdag en donderdag van 17u00 tot 20u30.
Modis
Groot-Bijgaarden
Perine Coppens | 02 801 16 55 | perine.coppens@xpe-group.net. Vous avez de l'expérience comme délégué(e) médical(e) (mixte GP/SP ou hospitalier) à Bruxelles?
Mevr. Joke Coppens
Vilvoorde
Exselsia staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-upsysteem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten –…
Dhr. Dieter Coppens
Aalst
BOOKKEEPERS zoekt JUNIOR ACCOUNTANT vacature@bookkeepers.be We are bookkeepers. We make your talent count. Digitaal, proactief en efficiënt boekhouden.
Dhr. Coppens
Kortrijk
Je staat in voor het bewerken, snijden - plooien - lassen - schuren van aluminium platen; Bewerken, verzagen en lassen van metalen buizen en profielen.
Mevr. Charlotte Coppens
Halle
De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor bij Colruyt Group. Als ervaren recruiter schat je kandidaten perfect in, zodat hen een boeiende…