Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 864 jobs
Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker / timmerman. Werven in de buurt, bij particulieren. Je geraakt dagelijks in Alken.
Ervaring als dakwerker met zowel platte als hellende daken is vereist! Voor een dakwerkersbedrijf te Aartselaar is Konvert Construct op zoek naar een dakwerker…
Voor een bedrijf in Aalter zijn we op zoek naar dakwerkers platte daken. Heb je ervaring in de dakwerken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de…
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde dakwerker voor hellende daken. Heb je al ervaring op een dak en ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan op een…
Johan Van Obbergen
Leuven
Dakwerker voor hellende en platte daken gezocht met rijbewijs B Rijbewijs C = pluspunt Positieve ingesteldheid in combinatie met orde en netheid.
Dhr. Johan De Vroe
Merelbeke
[B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen. Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen.
Dhr. Johan De Vroe
Merelbeke
Uitvoering platte daken in alle gangbare materialen . [B] Véhicules < 3,5 tonnes et 8 places maximum Auto's <. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Raeven
Hoeselt
Je staat samen met je collega's in voor het uitvoeren van dakwerken, zowel hellende als platte daken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Je hebt ervaring als dakwerker hellende daken. Je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken. Je hebt ervaring met het plaatsen van leien daken.
Mevr. An Boussu
Wellen
Je werkt samen met je baas en staat in voor het plaatsen van dakbedekking (pannen en leien), gevelbekleding, zinkwerken, timmerwerk,...