Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 121 jobs
Group Suerickx NV
Herentals
Teamleader dakwerker ploegbaas platte daken industriële daken pvc epdm roofing resitrix. Het renoveren van platte daken : Onderhoud en herstellingen van daken.
Group Suerickx NV
Herentals
Het renoveren van platte daken hoofdzakelijk industrieel en appartementen met Resitrix, EPDM, Roofing,... Onderhoud en herstellingen van daken.
Je hebt reeds ervaring met platte daken. Voor een bedrijf in Balen, gespecialiseerd in platte daken, zijn wij op zoek naar een dakwerker. Wat je van ons krijgt.
Voor de job als Dakwerker platte daken zal je onderstaande taken uitvoeren: Voor de job als Dakwerker platte daken zijn we opzoek naar iemand met de volgende…
Een eerste ervaring als dakwerker platte daken. Wil jij als dakwerker platte daken meewerken aan ecologische nieuwbouwprojecten? Wat wij van jou vragen:
Tectum Group
Hoboken
Ervaring als dakwerker is een must. Voor onze vestiging in Hoboken zijn wij op zoek naar controleur platte daken (m/v) met een passie voor het uitvoeren van…
Ervaring als dakwerker met zowel platte als hellende daken is vereist! Voor een dakwerkersbedrijf te Aartselaar is Konvert Construct op zoek naar een dakwerker…
Je staat voornamelijk in voor het leggen van hellende alsook platte daken. Je bent opgeleid als dakwerker. Voor een van onze klanten in Arendonk zijn wij opzoek…
Je wil zowel op platte als hellende daken werken. Je werkt zowel op platte als hellende daken en met alle gangbare dakbedekkingen. Wat je van ons krijgt.
Een bedrijf gespecialiseerd in industriële platte daken, is op zoek naar extra personeel. Als dakwerker, bestaat jouw takenpakket uit het volgende: