De Ambachtelijke Bakker jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 31 jobs
Ben jij de geschikte bakker? Je helpt mee met de dagelijkse bereidingen in de ambachtelijke bakkerij. De deegstukken bakken en uit de oven halen.
Mevr. Eveline De spiegeleire
Diest
Toezicht houden op het functioneren van de machines en toestellen en indien nodig eenvoudige interventies uitvoerenDe staat en de netheid van de toestellen en…
Dhr. Coudeville Bjorn
Koekelare
Je bent gemotiveerd en hebt interesse in de ambachtelijke (banket)bakkerij. De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen.
Je hebt ervaring als ambachtelijke bakker (vereiste!). Voor een ambachtelijke bakkerij zoeken we een hulp bakker. Ben jij de geschikte kandida(a)t(e)?
Mevr. Michelle Wansart
Limburg (province)
Dan ben jij misschien de uitgelezen persoon om de ambachtelijke bakker te adviseren over onze producten! Je werkt in de regio's:
Dhr. Noel Tuch
Nieuwerkerken
De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen. Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen.
De bestelling nemen en de klant bedienen. Deze ambachtelijke bakker tovert reeds een halve eeuw heerlijke lekkernijen tevoorschijn.
Ben jij de slagroom op de taart? Dit doe je niet op de ambachtelijke manier, maar met de nieuwste machines die je na verloop van tijd helemaal van binnen en…
Om de klant de beste service te kunnen bieden staat de bakker dagelijks op om 2 uur en tijdens het weekend zelfs om middernacht. Je zal werken als banketbakker.
Je past de hygiëneregels voor de omgang met voedingswaren strikt toe (HACCP). Voor onze klant in Balen ga je mee helpen bij de productie of de bereiding van…