Post your CV - It only takes a few seconds

De Post jobs in Antwerp (province)

Page 1 of 313 jobs
Brasserie De Post zoekt diverse profielen waaronder: Ben je gepassioneerd door de horecawereld en wil je graag aan de slag?
Je houdt daarbij rekening met de vooraf gemaakte afspraken en/of instructies van de leidinggevende(n) en met de wensen van de klant. Je kan ze sturen via mail:
Specifieke opleidingen eigen aan de post o.a. Je wordt verantwoordelijk voor de beveiliging en de bewaking van onze klant in de nucleaire sector.
MESENA
Antwerp (city)
De planning en de agenda van de arts bijhouden. Medisch-administratieve informatie verzamelen over de dienstverlening van de organisatie De conformiteit van de…
Politiezone Antwerpen
Antwerp (city)
Voor meer inlichtingen over de selectieprocedure, de verloning en de extralegale voordelen kan je terecht bij HRM op het nummer 03 338 55 55 of via mail naar…
MyDigi
Deurne
Evi De Gendt naar personeel@mydigi.eu en je hoort binnen de week nog iets van ons. De ene week denk je nog als KMO-er, de andere week ben je een IT-manager.
hetpaleis
Antwerp (city)
Hoe ziet de job eruit? Verloning volgens de CAO Podiumkunsten. Als portier sta je in voor het onthaal aan de dienstingang van de Stadsschouwburg (zowel voor…
CORES Development
Antwerp (city)
Je houdt de website up-to-date. Je bedenkt creatieve posts voor onze social media kanalen. Je bent verantwoordelijk voor de strategische en uitvoerende taken…
Kuiëkes & Co Aannemingsbedrijf KCAB
Putte
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen. Klassement - eerste telefoon aannemen - onthaal bezoekers - sorteren van post.
Je volgt de klachtenbehandeling op. Je wordt de rechterhand van onze CEO. Je bent de contactpersoon van onze diverse leveranciers. Je hebt oog voor detail.