Deeltijds Administratief Bediende jobs in Grimbergen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 24 jobs
Het Notariaat
Leuven
Je hebt ervaring als administratief bediende of onthaalbediende, bij voorkeur in een juridische omgeving. Voltijds / deeltijds contract van onbepaalde duur.
Dhr. Derkinderen Filip
Dworp
Als administratief bediende bied je ondersteuning aan de directie en collega's. Voltijds of deeltijds Vast contract met variatie en uitdaging.
Vivaldis Interim
Zaventem
Voor een metaalbedrijf regio Zaventem zoeken wij een deeltijds administratief bediende. Je bent tweetalig NL FR. Wat je van ons krijgt.
Taxistop vzw
Brussels
Taxistop Brussel werft een tweetalige bediende aan voor het callcenter / de administratie. Sinds zijn oprichting in 1975, blijft Taxistop nieuwe diensten…
Nestor NV
Willebroek
Je hebt ervaring, zowel commercieel als administratief *. Voor een firma in regio Willebroek zijn we op zoek naar een drietalige Allround bediende.
Stegmann
Leuven
Administratief Bediende (m/V) Regio Leuven. Voor onze klant, een optiekzaak te Leuven, zijn wij op zoek naar een tijdelijke administratief bediende.
Regiotalent
Zaventem
Je gaat deeltijds aan de slag: Ook administratief ben je zeer nauwkeurig en efficient. De job zelf is deeltijds (20 a 30u per week), met een flexibel werkregime…
Secretary Plus
Kontich
Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor een allround takenpakket: Je werkt deeltijds (20à30 uur). Je staat in voor de telefonie en het onthaal.
Synergie
Nossegem
Je gaat deeltijds aan de slag: Ook administratief ben je zeer nauwkeurig en efficiënt. De job zelf is deeltijds (20 á 30u per week), met een flexibel werkregime…
Unique
Mechelen
Als medisch administratief bediende te Mechelen geef je administratieve ondersteuning bij: Als medisch administratief bediende te Mechelen beschik je over…