Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,698 jobs
Openluchtopvoeding VZW
Brasschaat
O Deeltijds langdurig vervangingscontract (32 uur per week). O Je bent gemotiveerd en flexibel en kan zelfstandig werken. Ma, di, do, vrij 11u00 – 18u30.
Je bent bereid om zaterdag te werken. Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar werknemers en klanten dezelfde passie voor dieren delen.
Petra Moreels
Zottegem
1 weekend op 4 werken; Werken in een dynamische/innovatieve en stimulerende organisatie die blijft groeien; Je kan zelfstandig werken, maar je bent eveneens een…
Openluchtopvoeding VZW
Brasschaat
O Een deeltijds vervangingscontract (60%) tot april 2020. Emancipatorische grondhouding bieden we zorg op maat aan en werken we steeds gezins-.
Openluchtopvoeding VZW
Brasschaat
O Je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken. O Deeltijds contract van onbepaalde duur (19u per week). Voor ons centrum voor dagondersteuning.
Sint-Lievenspoort Gent
Ghent
Zelfstandig én in team kunnen werken. Je staat in voor het dagelijks grondig onderhoud van de personeelsruimtes en de leefgroepen, bijhorende keukens, sanitair…
Mevr. Petra Moreels
Zottegem
Werken in een dynamische/innovatieve en stimulerende organisatie die blijft groeien; Je kan zelfstandig werken, maar je bent eveneens een teamplayer;
H. Hartziekenhuis Mol
Mol
Manier creëren wij een vertrouwensrelatie en een gezonde sfeer waarin het aangenaam werken is. Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder…
Openluchtopvoeding VZW
Brasschaat
Voor het Ambulant Diagnostisch Team Brasschaat (ADA). OLO vzw heeft een ruim aanbod in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen.
Openluchtopvoeding VZW
Brasschaat
O Je kan zelfstandig werken. O Een deeltijds contract onbepaalde duur (19u/week te presteren in 5 dagen). 1 INCLUSIEBEGELEIDER BUITENSCHOOLSE OPVANG (m/v).