Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,790 jobs
Werken bij een bedrijf met een resultaatgerichte professionele cultuur, waar met gerichte opleidingen het beste uit de medewerkers gehaald wordt en waar de…
IGO
Belgium
Deeltijds contract van bepaalde duur (gemiddeld 11u/week) - verlenging. IGO ontwikkelt en verleent duurzame, maatschappelijk relevante en.
Mevr. Scheers Esmi
Rotselaar
De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...)Je kunt zelfstanding werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent.
METRO AG
Belgium
Je bent flexibel en bereid om ook op zaterdag te werken. Een tijdelijk deeltijds contract met mogelijk verlenging bij een positieve evaluatie.
Je hebt een eerste ervaring in de retailsector/winkelverkoop en loopt over van de goesting om te werken. FUN is een dynamische organisatie met een no-nonsense…
Je bent flexibel en bent bereid om meer uren te werken indien nodig. Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (20u/week) die even…
Agilitas
Beringen
Je vindt het niet erg om in een gekoelde omgeving te werken (8°C). Ben jij op zoek naar een toffe (bij)verdienste als beenhouwer dan is dit misschien wel de…
Thomas More
Geel
Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: Meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Bachelor in de voeding- en dieetkunde.
Werken bij het Wit-Gele Kruis is meer dan een job. Je bepaalt zelf -binnen een aantal krijtlijnen- hoe je wenst te werken. Je hebt het hart op de juiste plaats:
Antwerp (city)
Je bereid bent om zaterdag te werken. Je krijgt de kans om te werken in een omgeving waar werknemers en klanten dezelfde passie voor dieren delen.