Post your CV - It only takes a few seconds

Deeltijds Werken jobs in Anderlecht

Page 1 of 500 jobs
Odisee
Brussels
Online te solliciteren via werken bij odisee? Je draait mee in een enthousiast en dynamisch team van. (praktijk)lectoren waar je instaat voor het realiseren en.
Kinepolis België
Brussels
Waar je kan werken tussen en met mensen. Als medewerker Megacandy werk je actief mee aan de “ unieke cinema ervaring” die we onze klanten beloven.
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Je ontvangt klanten en luistert naar hun noden.
Vol- fo deeltijds werken is bespreekbaar. Diabetes neemt wereldwijd toe, ook in kosmopolitisch Brussel. Een genezende behandeling is momenteel niet beschikbaar,…
KEZCO
Brussels
Een echte administratieve duizendpoot die van afwisseling houdt. Heeft liefst ervaring in een administratieve functie, maar zijn/haar motivatie en gedrevenheid…
TONUSO
Brussels
Begeleid(ster)- verblijf - bijzondere jeugdzorg - deeltijds - Laken(m/v). Die bereid is te werken in een afwisselend en flexibel uurrooster (weekendwerk en…
Je wil werken in een variabel uurrooster en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. DUUR:van 3 tot 12 maanden.
Een deeltijds bepaalde duur-contract, met mogelijkheid tot verlenging. Je wil werken in een variabel uurrooster en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te…
Je bent bereid in een shiftensysteem te werken. Dag, nacht, weekend | voltijds & deeltijds | geen opleiding vereist. Wat verwachten we van jou?
SCHUMAN
Brussels
Verantwoordelijkheidsgevoel hebben, een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Heb je een opmerking over deze vacature?