Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 755 jobs
Je wil werken in een variabel uurrooster en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. DURÉE :de 3 à 6 mois.
Deeltijds bediendecontract (28,5 u / week). Je beschikt over een diploma/attest om te kunnen werken in de kinderverzorging. Informatie met het team uitwisselen.
Zowel zelfstandig werken als samenwerken met anderen ligt u. U beschikt over didactische kwaliteiten, bent in staat interactief te werken met studenten en hen…
Kinepolis België
Brussels
Waar je kan werken tussen en met mensen. Als medewerker Megacandy werk je actief mee aan de “ unieke cinema ervaring” die we onze klanten beloven.
Swarovski Leuven
Leuven
Kom bij ons werken, want wij zijn een leuk team bij Swarovski Leuven! Het merk Swarovski bestaat al meer dan 120 jaar & is gespecialiseerd in kristal.
Agilitas
Mechelen
Werken met producten - vullen, vouwen, ophangen, schoonmaken, presenteren en klaarmaken voor verkoop en. Sports Direct is op zoek naar dynamische, energieke en…
Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Kom werken bij één van de beste werkgevers van België! Care is op zoek naar een deeltijdse schoonmaakmedewerker bij…
Ahovoks
Sint-Joost-ten-Node
Je kan resultaatsgericht werken en spoort anderen aan dit ook te doen. Solliciteer Tot en met 24 augustus 2019. De functie in het kort.
Een deeltijds contract (80%) van bepaalde duur, met mogelijkheid tot verlenging bij positieve evaluatie. Je bent flexibel qua werkuren en bent bereid in het…
Odisee
Brussels
Online te solliciteren via werken bij Odisee? Je verzorgt lesactiviteiten in de professionele. Bacheloropleiding Secundair Onderwijs binnen het.