Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 734 jobs
TONUSO
Brussels
Begeleid(ster)- verblijf - bijzondere jeugdzorg - deeltijds - Laken(m/v). Die bereid is te werken in een afwisselend en flexibel uurrooster (weekendwerk en…
KEZCO
Brussels
Een echte administratieve duizendpoot die van afwisseling houdt. Heeft liefst ervaring in een administratieve functie, maar zijn/haar motivatie en gedrevenheid…
SCHUMAN
Brussels
Verantwoordelijkheidsgevoel hebben, een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Heb je een opmerking over deze vacature?
Je wil werken in een variabel uurrooster en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. DUUR:van 3 tot 12 maanden.
ELIGIO
Etterbeek
Voor onze klant te Brussel, een gerenommeerd advocatenkantoor in de nabijheid van het Jubelpark (metro Merode), zoeken we een nieuwe collega die de receptie op…
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Je ontvangt klanten en luistert naar hun noden.
Je bent bereid in een shiftensysteem te werken. Dag, nacht, weekend | voltijds & deeltijds | geen opleiding vereist. Wat verwachten we van jou?
ELIGIO
Sint-Agatha-Berchem
Onze klant is een zeer bekend bedrijf, actief in de sector van cosmetica en verzorgingsproducten. Je beheert de volgende klassieke receptietaken:
GOODS TO GIVE
Brussels
Ø is in staat om vanuit Brussel te werken (hoofdzetel te Etterbeek). Ø een tijdelijk deeltijds contract (3/5e) van 1 december 2019 tot begin mei 2020 ¿…
U bent bereid om in nachtshift te werken. Mensura inspireert en helpt bedrijven om hun medewerkers beter, langer en gezonder aan het werk te houden.