Post your CV - It only takes a few seconds

Deeltijds Werken jobs in Grimbergen

Page 1 of 859 jobs
Kinepolis België
Brussels
Waar je kan werken tussen en met mensen. Als medewerker Megacandy werk je actief mee aan de “ unieke cinema ervaring” die we onze klanten beloven.
Je bent flexibel en bereid om ook op zaterdag te werken. Een tijdelijk deeltijds contract met mogelijk verlenging bij een positieve evaluatie.
Je bent bereid om deeltijds (25u) in een flexibel uurrooster te werken (weekends en shiften inbegrepen). Als passagiersassistente op de luchthaven van Zaventem…
Facilicom België
Zaventem
Je bent bereid om deeltijds (25u) in een flexibel uurrooster te werken (weekends en shiften inbegrepen). Als passagiersassistente op de luchthaven van Zaventem…
GREENHOUSE VILVOORDE
Vilvoorde +1 location
En omgeveing zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Je poetst graag en goed.
Deeltijds vervangingscontract voor bedienden (zwangerschap). Je beschikt over een diploma/attest om te kunnen werken in de kinderverzorging.
Van maandag tot donderdag zal je werken van 9u tot 16u en op vrijdag van 9u tot 14u met telkens een uur middagpauze. Onze klant helpt ondernemers ondernemen:
Je hebt een eerste ervaring in de retailsector/winkelverkoop en loopt over van de goesting om te werken. FUN is een dynamische organisatie met een no-nonsense…
Je bent bereid om op zaterdag te werken. Hubo, de snelst groeiende Belgische doe-het-zelfketen, is op zoek naar een kassier voor het verkooppunt te Mechelen.
Zaalmedewerker (M/V) – deeltijds 20-30u/week. In ons team kan je zeer zelfstandig werken en veel extra taken leren. Hospitality is op je lijf geschreven!