Post your CV - It only takes a few seconds

Deeltijds jobs in Asse

Page 1 of 1,425 jobs
Je krijgt een deeltijds contract, 24u/week, en wordt beloond met een pakket arbeids- en loonvoorwaarden dat in de sector bij de beste hoort.
GREENHOUSE ASSE
Asse
Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Je hebt zin voor orde en netheid.
CASA Belgium
Sint-Pieters-Leeuw +2 locations
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Je werkt deeltijds met wisselende uren, ook op zaterdag. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Dit betreft een deeltijds (24u/week) vervangingscontract wegens zwangerschap. Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn…
GREENHOUSE ASSE
Ternat
Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Je poetst graag en goed.
DUUR:van 1 tot 12 maanden. Je pickt sportieve artikelen uit onze stock. Je let op de te respecteren levertermijnen. GEWENSTE PROFIEL VAN DE KANDIDAAT:
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Bram De Wit
Vilvoorde
Voltijds (38u) of deeltijds 4/5. Onze Dienst voor Contextbegeleiding verzorgt begeleidingen aan huis, bij gezinnen waar er sprake is van matige tot ernstige…