Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,102 jobs
Een deeltijds contract (25u/week) ) met een markt conform salaris. Je bent klantgericht en snapt bovendien de impact van een glimlach. De tijd van je leven!
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (20u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Een deeltijds contract (20u/week) van bepaalde duur met een markt conform salaris. •Je bent de belangrijkste contactpersoon voor onze klanten.
Een deeltijds ontract (8u) met een markt conform salaris. Je hebt een passie voor menselijk contact. Bij alles wat je doet, denk je aan de klant.
Je werkt deeltijds met wisselende uren, ook op zaterdag. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Je werkt deeltijds met wisselende uren, ook op zaterdag. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Een deeltijds contract (25u gepresteerd op 5dagen per week) met een markt conform salaris. Je houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier…
A.S.Adventure
Ghent
Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring.
Mevr. Christelle Verheecke
Ghent
Wij zijn opzoek naar gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Jij zal er instaan voor het dagelijks onderhoud van kantoren, sanitair en bijhorende ruimtes.
For our MANGO store in Gent we are currently recruiting for part-timers to join our Sales team. Your aim will be to promote the brand’s image and to maintain…