Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,556 jobs
The role of the Representative Office is to further strengthen Allianz’s presence in the ‘EU capital’, conveying the Allianz Group’s voice into the policy…
Dhr. Marc Dierick
Kampenhout
€1.478 per maand
Departement ouderenzorg is op zoek naar een deeltijds of voltijds contractuele medewerker huishoudhulp (E1-E3). Je werkt bij de dienst huishoudhulp aan huis,.
Attiré(e) par les métiers d’accueil, vous souhaitez vous investir dans des missions diverses au service d’interlocuteurs variés? No is not an answer!
Je hebt een flexibel deeltijds uurrooster en werkt ook op zaterdag. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie…
Je hebt een flexibel deeltijds uurrooster en werkt ook op zaterdag. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie…
Een contract van onbepaalde duur, een voltijds of deeltijds contract is bespreekbaar. Je werkt als leidinggevende in een groep schoonmakers ( +/-15 personen ).
Huis van het Nederlands Brussel vzw
Brussels
€11,61 per uur
Het Huis van het Nederlands Brussel zoekt jobstudenten die bezoekers de weg tonen in het gebouw.  op een of meerdere vaste halve dagen tijdens de week.
Dhr. Ruben Callewaert
Steenokkerzeel
U staat in voor het uitvoeren van verzorgende taken conform het zorgplan. U bent verantwoordelijk voor zowel somatische als dementerende zorg van onze bewoners.
Ben jij op zoek naar een geweldige plek om te werken? Een plek waar een cultuur heerst van empowerment, waar teamwork belangrijk is en waar je een passie hebt…
Suitsupply
Brussels
As a Back of House Assistant, you will support the Sales team by ensuring that the store is fully prepared and stocked throughout the working day.