Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,565 jobs
CASA Belgium
Aartselaar +2 locations
Om ons verkoopteam in Aartselaar te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (deeltijds, 18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Odisee
Aalst
Je verzorgt lesactiviteiten binnen het domein van. Verpleegkundige deskundigheid met bijzondere aandacht. Voor communicatieve vaardigheden binnen het domein.
Om ons verkoopteam in Aartselaar te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (deeltijds, 18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Je werkt deeltijds met wisselende uren, ook op zaterdag. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Agilitas
Saint-Nicolas
Voor een modeketen te Sint-Niklaas zijn we opzoek naar een junior fashion designer. Je gelooft dat iedereen zichzelf graag mag zien, en je bent een klantbewust…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Anneleen De Doncker
Vilvoorde
Onze school is (voor september) op zoek naar een enthousiaste leraar Frans voor onze leerlingen van de tweede graad BSO. Een of meerdere vakken aanleren.
Extra werkkracht wordt gevraagd aan de beenhouwerij*. Voor een supermarkt te Aalst zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling beenhouwerij.
GIKS
Ternat
GIKS staat al meer dan 15 jaar bekend als dé referentie voor trendy mode voor het hele gezin! SELECTED, S OLIVER, SOMEONE, MAYORAL, K DESIGN, SEVEN ONE SEVEN,…
GAB - Groep Broekaert
Wemmel
Scotch & Soda est une marque internationale et reconnue qui est distribué par Groep Alain Broekaert à Ternat. Vendeur - Vendeuse (h/f/x) Scotch & Soda Parttime.