Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 804 jobs
Voltijds / deeltijds contract van onbepaalde duur. Je ondersteunt de dossierbeheerders en de notaris(sen) op praktisch en administratief vlak:
Agilitas
Beringen
Ben jij op zoek naar een toffe (bij)verdienste als beenhouwer dan is dit misschien wel de ideale job voor jou. Je staat in voor het versnijden van vlees.
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Thomas More
Geel
Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: Meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Bachelor in de voeding- en dieetkunde.
Thomas More
Geel
Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: Meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Je hebt minstens 10 jaar relevante ervaring.
Thomas More
Geel
Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: Meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Je beschikt over een master Lichamelijke Opvoeding…
IKEA biedt je een deeltijds contract (25u/week) van bepaalde duur (tot 05/01/2020); Je houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je…
Agilitas Home Services
Lommel
Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Lommel-Pelt.
ABFK
Beringen
ABFK is een buitengewoon klantgericht en ondernemend kantoor met als hoofdactiviteiten boekhouding en fiscaliteit. *Wat houdt het werk in?**.
Agilitas
Hasselt
Je wil specifiek deeltijds werken. Ben je gepassioneerd om te werken in een supermarkt? Je kan op alle afdelingen van de winkel ingezet worden.