Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds

Departement Onderwijs En Vorming jobs

Page 1 of 43 jobs
FPC Gent
Ghent
Als medewerker scholing en vorming zorg je voor de begeleiding bij scholings- en vormingsactiviteiten binnen het team Werken, Leren en Sport in FPC Gent.
Odisee
Ghent
Samenwerking in een dynamische en. Je begeleidt studenten bij stages en. Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd; Onderwijs kan worden opgenomen in de.
Stafdienst
Brussels
Je zorgt voor een vlotte ontvangst en onthaal van bezoekers en communiceert eveneens vlot via mail en telefonisch. Solliciteer Tot en met 27 augustus 2019.
Odisee
Saint-Nicolas
De website van het Departement Onderwijs: Je hebt affiniteit met het onderwijs en kan vlot omgaan met. Bacheloropleiding Secundair Onderwijs voor het.
Odisee
Saint-Nicolas
Je hebt affiniteit met het onderwijs en kan vlot omgaan met. Bacheloropleiding Secundair Onderwijs binnen het. Samenwerking in een dynamische en stimulerende.
Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,…
Bodemvruchtbaarheid, nutriënten- en koolstoffluxen in terrestrische en aquatische systemen, milieuchemie en –microbiologie, bodemfysica, hydrologie, remote…
Je zet samenwerkingen op binnen en buiten het departement. Séverine Vermeire, Academisch contactpersoon en voorzitter departement Chronische Ziekten,…
Om het onderwijs in de polysaccharidenwetenschap te organiseren op het niveau van permanente vorming voor bedrijven en van postdoctorale studenten en post-docs.
Laat de stad door je aderen stromen bij de Educatieve Diensten van het Departement Onderwijs, Opvoeding en Jeugd. Je plant en volgt o.a. Wat krijg je van ons?