Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 771 jobs
IVC Group
Avelgem
Met sterke merken als Moduleo, Itec, Leoline en Xtrafloor maken we interieurs mooier, geïnspireerd door vakmanschap, design en kwaliteit.
IVC Group
Avelgem
Met sterke merken als Moduleo, Itec, Leoline en Xtrafloor maken we interieurs mooier, geïnspireerd door vakmanschap, design en kwaliteit.
Delta Light NV
Moorsele
Eigen design, O&O, kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.
Op de campus Kortrijk van de KU Leuven verenigt ITEC onderzoekers van drie verschillende faculteiten (Psychologie & Pedagogische wetenschappen, Letteren en…
Ekopak
Tielt
Je werkt zelfstandig in hoofdzakelijk binnendienst en rapporteert aan de Operations Manager en Design Manager. Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit:
Nanopixel
Roeselare
Design, architectuur, trends, social media, projectverkoop, 3D visualisatie, marketing, fotografie, …. Nanopixel is één van de meest innovatieve bedrijven van…
elekti.
Menen
Je staat in voor het mechanisch ontwerp en werkt de deelaspecten uit van complexe machines (hydraulische persen voor textielvezels en sorteerinstallaties).
JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A PARTTIME SALES ADVISOR. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES?
Voor onze winkel MASSIMO DUTTI zijn wij op zoek naar een fashion advisor waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Daan Vandenberghe
Kuurne
Voor onze site te Kuurne (Kortrijk) zoeken we een mechanical design engineer voor het uittekenen en ontwerpen van een breed spectrum aan producten en…