Dhr Dries Aneca jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 17 jobs
Dhr. Dries ANECA
Roeselare +1 location
Als projectleider volg je werven op van ruwbouw t.e.m. Reeds vanaf opmaak plannen ben je betrokken tot oplevering. Je kan een meetpas uitzetten.
Dhr. Dries ANECA
Roeselare
Je start de projecten op, volgt deze mee op tot aan de oplevering. Je denkt als rechterhand van de zaakvoerder strategisch mee aan de toekomst van het bedrijf.
Dhr. Dries ANECA
Kortrijk
Je beheert van uitvoeringsdossiers van architectonische betonelementen (balkons, wandelementen en overige maatproducten).
Dhr. Dries ANECA
Tournai +2 locations
Je wordt autonoom verantwoordelijk voor het behandelen van nieuwe projectaanvragen voor de industriebouw. Je staat in nauw contact met alle betrokken partijen …
Dhr. Dries ANECA
Kortrijk
Je staat in voor de planning, organisatie en uitvoering van de werven. Je beheert en coördineert de projecten binnen de wegenbouw van A tot Z.
Dhr. Dries ANECA
Roeselare
Je volgt elk project op vanaf bestelling tot levering. Je analyseert elke bestelling en zo nodig creëer je alle bestanden in ERP systeem.
Dhr. Dries ANECA
Ypres
Na een grondige opleiding zal u de verkoopdienst ondersteunen. Ter voorbereiding van elk dossier zal u o.a. Instaan voor de dimensionering van gebouwen en het…
Dhr. Dries ANECA
Roeselare +2 locations
U bepaalt in overleg met de projectleider, de algemene organisatie van de werf en staat hiervoor in. U fungeert als aanspreekpunt voor de meestergast en…
Dhr. Dries ANECA
Ypres
Je bent verantwoordelijk over de uitvoering en afhandeling van diverse bouwprojecten vanaf de overdracht tot en met de definitieve oplevering.
Dhr. Dries ANECA
Roeselare
Je bent het aanspreekpunt voor het dagelijks beheer, verwerking & opvolging van de interne boekhouding van de verschillende ondernemingen van de groep.