Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Dhr. Goossens jobs

Page 1 of 7 jobs
Dhr. Goossens
Overpelt
Het plaatsen en afwerken van onze hoogwaardige keukens, dressings, badmeubels en alles wat met maatwerk te maken heeft. Monteur en agencement 6 mois.
Dhr. Stijn Goossens
Deerlijk
Finipur is een internationale trendsetter in het aanbrengen van technische coatings en innovatieve toepassingen voor de afwerking van halffabricaten.
Dhr. Goossens
Overpelt
Je staat in voor het schuren en afwerken van panelen. Je werkt met de opdeelzaag en aflijmmachine. Je staat in voor het maken van luifel, deuren, pilaren,…
Dhr. Goossens
Deerlijk
Finipur is een sterk groeiend bedrijf uit Deerlijk. We zijn gespecialiseerd in het afwerken van flexibele en niet-flexibele substraten zoals nonwovens, weefsels…
Dhr. Goossens
Leuven
Schoonmaak polyvalente medewerker- klaarmaken en opruimen van workshops voor een van onze klanten te Haasrode. Verdwijnt het stof waar jij verschijnt?
Finipur
Deerlijk
Goossens, Finipur, Oudenaardse Heerweg 76, 8540 DEERLIJK. We zijn op zoek naar een VERANTWOORDELIJKE PLANNING PRODUCTIE/TRANSPORT.
Dhr. Bart Goossens
Beveren
Je volgde een opleiding elektriciteit of je kan enige relevante ervaring aantonen. Kwaliteit en veiligheid zijn je absolute topprioriteiten.
» Post your CV - It only takes a few seconds