Dhr. Peter jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 56 jobs
Dhr. Peter Kindt
Waregem
Wij zoeken een enthousiaste medewerker die van thuis uit of door zijn opleiding ( landbouw A1 evt. A2) vertrouwd is met de agrarische sector.
Dhr. Peter Vandenbroeck
Diepenbeek
Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur 24 mois. Een of meerdere vakken aanleren.
Dhr. Peter Vandenbroeck
Diepenbeek
Enseignant de cours généraux dans l'enseignement secondaire supérieur 24 mois. Oefeningen en praktische taken voor leerlingen opstellen en hun kennis evalueren …
Dhr. Peter Kindt
Waregem
Als elektricien verzekert u - samen met uw collega's - de continuïteit van de productie in samenwerking met de productieploegen.
€3.051 per maand
Peter Verschueren – Diensthoofd ad interim Aankoopdienst. Als Vlaamse Openbare instelling biedt het UZ Gent een innovatieve werkomgeving:
Dhr. Kim Arys
Halle
Als koeltechnieker in Westrand Brussel krijg je eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een peter. Er heerst een aangename werksfeer:
Dhr. Peter De Schepper
Oudenaarde
Hou je het graag proper en netjes? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker voor ons team te versterken voor een klant geleden te Gent…
Dhr. Van Buggenhout Peter
Kapelle-op-den-Bos
Uitvoeren van metselwerk bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: De grond- en funderingswerken, de dakconstructies, de constructies in…
Dhr. Ramaekers Peter
Maasmechelen
Je neemt bestellingen op, bakt frietjes en snacks en beheert de kassa. Op het einde van de dag zorg je voor een opgeruimde werkplek. Je werkt 20 à 25u/week.
Dhr. Peter Hermans
Nazareth
Ben je communicatief, klantgericht en geboeid door de bouwwereld? Wil je werken in een familiale omgeving, dicht bij huis? Kennis van Navision is een plus.