Diëtist jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 54 jobs
Ben jij een echte promotor van gezonde voeding? Wat doe je graag en kan je goed? Je weet dat gezonde voeding belangrijk is. Bij ons werken meer dan 4000 mensen.
Mevr. Karen Dedroog
Wallonia
Opvragen van productspecificaties bij fabrikanten en leveranciers. Kritisch controleren van ontvangen productspecificaties. Up-to-date houden van de databank.
H. Hartziekenhuis Mol
Mol
Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. Kwaliteitszorg denken wij niet alleen aan de patiënten, maar ook aan onze eigen medewerkers…
Hierbij volg je nauwgezet de instructies van de verpleegkundige of diëtist aangaande de voedings- en dieetvoorschriften.
az West
Veurne
Je beschikt over een bachelordiploma diëtist of over een diploma grootkeuken met de nodige ervaring; In az West werken een 700-tal mensen.
DOKTER CHRIS SPRENGERS
Ghent
Je staat in voor het geven van voedingsadvies aan onze patiënten. Je beschikt over een diploma voeding- en dieetkunde. Je werkt 2 à 3 halve dagen/week.
BELLE&PURE
Zandhoven +1 location
Voor onze multidisciplinaire praktijk te Waarloos en Zandhoven zijn we op zoek naar een gemotiveerd, enthousiast zelfstandige diëtist(e).
Je volgt het beweegplan en de personal training op en wisselt informatie uit met de verschillende betrokkenen (arts, diëtist, psycholoog, …).
vzw SINT-LODEWIJK
Wetteren
Je organiseert individuele consulten voor cliënten en staat in voor een beknopte verslaggeving naar begeleiding, verpleegkundigen of andere paramedici · je…
Je leidt een team van paramedisch personeel (kinesist, ergotherapeut, logopedist, animatie, diëtist). Je bent een ervaren manager die graag innoveert en zorg op…