Diëtiste jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21 jobs
Antwerp (city)
Ervaring als diëtiste strekt tot aanbeveling. ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt ZNA-overkoepelend. Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en…
Wijkgezondheidscentrum De Vlier VZW
Saint-Nicolas
In het Wijkgezondheidscentrum De Vlier werkt een dynamisch multidisciplinair team van huisartsen, kinesisten, verpleegkundigen, een diëtiste, een vroedvrouw,…
BKV
Halle
Met betrekking tot diabeteszorg wordt in multidisciplinair verband de zorg voor patiënt gedaan door internist, educator, diëtiste en podoloog.
LAURA VINGERHOEDT
Antwerp (city)
Je werkt kortdurend oplossingsgericht in een team van 7 paramedici waaronder drie psychologen, één Sexuoloog, één diëtiste, een therapeut en een yogatherapeut.
Wijkgezondheidscentrum De Central vzw
Kessel-Lo
Ook bieden wij aan onze patiënten deskundige opvolging door een diëtiste, tabakoloog, psycholoog,gezondheidswerker en maatschappelijk werker aan.
Antwerp (city)
Je schakelt de behandelende arts, maatschappelijk assistent en/of diëtiste in wanneer dit nodig geacht wordt of gevraagd wordt door de patiënt.
Je volgt een opleiding bewegingscoach of diëtiste en wil alvast een centje bijverdienen EN een eerste interessante ervaring opdoen?
Vitalim
Zedelgem
Als zelfstandige vroedvrouw kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist, podoloog,…..
Express apply
Medisch Centrum Don Bosco
Halle
Momenteel zijn er reeds logopedisten, psychologen, kinesiste, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste en tandarts.
Express apply
Als verantwoordelijke voeding en kwaliteit fungeer je als de link tussen ons klant, actief in de seniorenzorg of gehandicaptenzorg en de keuken die de…
Express apply