Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Diensten Aan Huis jobs in Roeselare

Page 1 of 51 jobs
Regiotalent
Kortemark
COÖRDINATOR SOCIAAL HUIS, B4-B5, voltijds, statutair. Deze afdeling staat in voor persoonsgebonden materies, die gerelateerd zijn aan burgerzaken en welzijn.
DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE
Roeselare +1 location
Bij Diensten aan huis staat elke **medewerker centraal**. Als medewerker van Diensten aan huis kan je daarenboven nog genieten van **verschillende kortingen en…
Monda Declercq
Tielt
Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes. Iedere fase van het productieproces vindt plaats in eigen huis:
Sharon Vandenberghe
Roeselare
Bij Diensten aan huis staat elke medewerker centraal. Je houdt je aan regels en afspraken. Je doet de boodschappen aan de hand van het lijstje dat de klant voor…
247 Chauffeurs Diensten
Roeselare
Je hecht belang aan veiligheid, orde en netheid. Je zal samen met je collega instaan voor het reinigen van chemische tanks. Dit onder hoge druk ( tot 1000 bar).
DEKEYZER OSSAER
Koekelare
Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen. Dekeyzer-Ossaer is een vleesverwerkend bedrijf dat zich specialiseert in…
Roeselare
Klanten adviseren en bijkomende diensten (o.a. Onze klant is specialist in bouwpakketten voor tuin en recreatie. Woensdag is hun vaste sluitingdag.
Monda Declercq
Tielt
Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (ontwerp, uitwerking, ...). Iedere fase van het productieproces vindt plaats in eigen huis:
HUIZE SINT-JOZEF
Ypres
In ons open huis, waar iedereen welkom is, bundelen we samen onze krachten om op een innovatieve manier, een kwaliteitsvolle en klantgerichte zorg te bieden aan…
Dhr. Vermeeren Maxim
Harelbeke
Je bent maximaal 12 dagen van huis weg. Vervoersbewijzen aan boord van het voertuig controleren of verkopen. Niveau non précisé Domaine non précisé.