Dispatcher jobs in Roeselare

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 100 jobs
Nathalie Soenen
Hooglede
Als dispatcher bereidt je de ritten voor op basis van de gevraagde leveringsdatum en de beschikbaarheid van de gevraagde goederen. Je bent een echte teamplayer.
Fleur Deprez
Roeselare
Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten (zowel particulieren als professionelen) en voor de eigen werknemers (techniekers, magazijnmedewerkers,…).
KRINGWINKELWEST
Ypres
Als dispatcher garandeer je de vlotte en efficiënte afhandeling van alle transporten binnen onze organisatie. Onze ophaaldiensten van Ieper en Veurne halen deze…
Ode De Brabandere
Menen
Als planner ben je verantwoordelijk voor de efficiënte uitvoering van diverse transportopdrachten. Een greep uit het takenpakket: Dan is dit mooi meegenomen.
ON TIME SPRINTER SERVICE
Kortrijk
Voor de versterking van ons dispatch team in Kortrijk zijn we op zoek naar een Dispatcher. Samen met een dynamisch team wijst u elke opdracht toe aan de juiste…
VUYLSTEKE BVBA
Zwevegem
Vous êtes responsable, avec vos collègues pour l'organisation, et la coordination du transport logistique est adaptée au client.
Dhr. Beau Uyttenhove
Wevelgem
Je organiseert het transport, verwerkt de aanvragen van de werven en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning. Je keurt de facturen goed.
Thomas Vuylsteke
Zwevegem
Voor transport Vuylsteke zijn we op zoek naar een enthousiaste dispatcher in de afdeling bulk & tankvervoer. In jouw rol als transportplanner sta je in voor de…
Als Dispatcher Inbound sta je in voor het ontvangen en beheer van goederen, met als doel dat alle interne klanten tijdig perfect verzorgde producten aangeboden…
GOLFKARTON SOENEN
Hooglede
Als dispatcher bereidt je de ritten voor op basis van de gevraagde leveringsdatum en de beschikbaarheid van de gevraagde goederen. Je bent een echte teamplayer.