Dvc jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14 jobs
OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN
Brussels
Je verzorgt en helpt de bewoners zodat zij zich mentaal en fysisch goed voelen en dit in een huiselijke en animatieve omgeving.
Dhr. Steven Craps
Hoeilaart
Je verzorgt en helpt de bewoners van het dagverzorgingscentrum zodat zij zich mentaal en fysisch goed voelen en dit in een huiselijke en animatieve omgeving.
Isabel Vromant
Kortrijk
Aansturing van de algemene werking van het DVC (activiteitenaanbod, dossieropmaak, ...). De intakes van nieuwe bezoekers, regelmatige contacten met de bezoekers…
't Zwart Goor
Merksplas
Pedagogische dienst dvc ’t Zwart. Dienstverleningscentrum ’t Zwart Goor maakt deel uit van de vzw Emmaüs. Zijn hier niet plas, Turnhout, Hoogstraten, Malle,…
Juana Vandenhende
Kruisem
Het WZC Home Sint-Petrus, het WZC Home Vijvens, het DVC De Marolle en de GAW Residentie Ommegang Jouw functie Zie je jouw toekomst in de ouderenzorg?
Dhr. Johan Rotsaert
Zwalm
Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (dagdiensten in het DVC). We verwachten van jou als zorgkundige van het DVC 100% inzet voor de uitbouw van het DVC en de…
Sint-Trudo Ziekenhuis
Sint-Truiden
Opvang en begeleiding van de patiënt. Hulp bieden bij het verbedden van de patiënt. Zorgen voor een goede installatie van de patiënt i.f.v.
VZW VIJVENS
Kruisem
Het WZC Home Sint-Petrus, het WZC Home Vijvens, het DVC De Marolle en de GAW Residentie Ommegang*. VZW Vijvens is reeds meer dan 30 jaar actief in de…
Woonzorgcentrum Heuverveld
Waasmunster
Je werkt in een kleinschalig DVC, gelegen in een groene omgeving. Je werkt als ergotherapeut in het dagverzorgingscentrum. Je maakt deel uit van een klein team.
Express apply
Elec DVC
Flemish Brabant
Je kunt steunen op jouw collega’s alsook op de technische experts binnen ELEC DVC. Wij zijn op zoek naar een elektricien werkzaam in de openbare verlichting.
Express apply