Eeg Group jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Job Type
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 29 jobs
Neurosciences and the research group ESAT-STADIUS, Dept. The research group of Experimental Otorhinolaryngology, Dept. For more information please contact Prof.
EEG Group
Belgium
Binnen de EEG Group werven we niet aan voor een job, maar voor een loopbaan. Je vervult een spilfunctie en samen met de collega professionals uit onze andere…
Neurosciences and the research group ESAT-STADIUS, Dept. The research group of Experimental Otorhinolaryngology, Dept. An interest in auditory perception.
EEG Group
Saint-Nicolas
Na een grondige introductie ben je verantwoordelijk voor het plannen en beheren van diverse projecten en dit van de opstart van de uitvoering tot de volledige…
EEG Group
Gullegem
Na toekenning van de opdracht aan EEG opstarten van de voorbereiding van het project in overleg met de toegewezen projectleider.
EEG Group
Sint-Martens-Latem
Bij EEG Group werven we niet aan voor een job, maar voor een loopbaan. Samen met de verantwoordelijke van het atelier bouw en las je collectoren Daarnaast sta…
EEG Group
East Flanders
Je werkt nauw samen met de projectmanager. Je stuurt de monteurs en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en administratie.
EEG Group
Gullegem
Binnen onze vestiging te Gullegem fungeert de afdeling middenspanning als competence center voor de EEG group (www.eeg.be). Focus op kwaliteit en veiligheid.
Our group has a strong collaboration with other application and algorithm teams within imec who build useful systems around our ICs. What we do for you.
EEG Group
Belgium
Binnen de EEG Group werven we niet aan voor een job, maar voor een loopbaan! Als (hulp)monteur krijg je de kans om te werken aan toonaangevende nieuwbouw- en…