Electro Zwijsen jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Location
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20 jobs
Electro Zwijsen
Duffel
Minimum 5 jaar ervaring in elektrotechnische en/of gelijkaardige projecten waarvan 3 jaar in een leidinggevende functie. Coördinatie en controle van projecten:
Electro Zwijsen
Duffel
Electro Zwijsen biedt zijn klanten niet alleen de plaatsing, maar ook het beheer en onderhoud van de elektrische installaties aan.
Electro Zwijsen
Duffel
Electro Zwijsen doet algemene aannemingswerken binnen elektrotechniek. Afgestudeerd in een technische richting en goed inzicht in elektronische technieken.
Electro Zwijsen
Duffel
Afgestudeerd in een technische richting (bv. Stressbestendig en beschikt over goede organisatorische vaardigheden. NL is de voertaal, FR is een pluspunt.
Electro Zwijsen
Duffel
Afgestudeerd in een technische richting en goed inzicht in elektrotechnieken. Je hebt reeds kennis van tekenprogramma’s zoals Autocad.
Electro Zwijsen
Duffel
Afgestudeerd in een technische richting en goed inzicht in elektronische technieken. Kennis van inbraakcentrales, toegangscontrole, branddetectie,…
Electro Zwijsen
Duffel
Minimum 3 jaar ervaring in elektrotechnische projecten. Een elektrotechnische opleiding of gelijkwaardig door ervaring. Coördinatie en controle van projecten:
Electro Zwijsen
Duffel
Afgestudeerd in een technische richting en goed inzicht in elektronische technieken. Een eerste ervaring als elektricien is een plus. VCA attest is een plus.
ELECTRO ZWIJSEN
Duffel
Electro Zwijsen doet algemene aannemingswerken binnen elektrotechniek. Een cruciaal team binnen onze organisatie, is het team Netwerken.
ELECTRO ZWIJSEN
Duffel
Je staat in voor de montage, bekabeling, indienststelling en onderhoud van beveiligingsinstallaties, waaronder inbraakcentrales, camerabewaking, branddetectie…