Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 329 jobs
cheQ nv
Heusden-Zolder
Je krijgt de leiding over 1 à 2 elektriciens. Heb je enkele jaren ervaring als elektricien en je wil doorgroeien? Dan is dit je kans!
cheQ nv
Heusden-Zolder
Je installeert nieuwe elektrische (residentiële) installaties. Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema.
Patricia Coppieters
Heusden-Zolder
Je werkt mee aan uitdagende projecten van elektrische installaties in industriële gebouwen, overheidsgebouwen en particuliere klanten. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Josera
Heusden-Zolder
Installeren van nieuwe elektrische installaties: Renoveren en/of uitbreiden van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema.
Mevr. Cans
Hasselt
VGL Construct is een jong, dynamisch & groeiend bedrijf gevestigd in Sint-Truiden. Voor de digitalisering op de gas- en elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek…
Team Hasselt
Heusden-Zolder
Voor een bedrijf te Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische…
Team Hasselt
Hasselt
Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: Voor een bedrijf in regio Hasselt zijn we momenteel op zoek naar elektriciens met passie voor het vak.
Je werkt als industrieel elektricien. Voor een klant gelegen te Houthalen, regio Hasselt zijn wij op zoek naar een junior elektricien: Wat je van ons krijgt.
TRIXXO JOBS HAM
Beringen
Profiel *Je hebt ervaring als elektricien *Je hebt een geldig VCA attest *. Voor onze klant regio Beringen zijn wij op zoek naar gedreven elektricien voor…
Dhr. Dries Vanstraelen
Lummen
Wij zoeken een gedreven kracht als residentieel elektricien. Tot je dagelijks takenpakket behoort: Het aanleggen van elektrische installaties in grote woningen…