Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,002 jobs
Chaintec Operational Solutions
Bavikhove +1 location
Als onderhoudstechnieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Dit zowel op elektrisch als op mechanisch vlak. Ervaring in textiel is een plus.
Inge Devrieze
Kortrijk
Technieker Elektriciteit Wat doe je concreet? Met de glimlach nieuwe aansluitingen voor elektriciteit en gas verzorgen. Verwacht je aan een gevarieerde job.
Kanvas Spanplafonds
Kortrijk
Basiskennis van elektriciteit is een pluspunt. Voor onze groeiende, creatieve onderneming zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met ervaring.
Dhr. Ruben Hillewaere
Roeselare
Werken kunnen uitvoeren in industriële omgeving met zorg en kennis. Technicien d'installation et de maintenance industrielle 24 mois. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Ruben Hillewaere
Roeselare
Je hebt een diploma A1 of A2 elektriciteit behaald. Werken kunnen uitvoeren in residentiële omgeving met zorg en kennis. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Ben je vertrouwd met de wereld van mechanica, elektriciteit, automatisering en de steeds vernieuwende technieken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
AGO Technics Kortrijk gaat voor vaste aanwerving op zoek naar 4 techniekers voor het aansluiten van ELEKTRICITEIT. Je hebt hierbij heel vaak klantencontact.
Agilitas
Kortrijk
Je bent een enthousiaste technieker met een diploma A2 elektromechanica, elektriciteit of mechanica of gelijkwaardig door ervaring.
Desauw
Zwevegem
Ervaring in elektriciteit / inbraakbeveiliging is een pluspunt. Kans om te werken met de nieuwste technieken.
Voor een topbedrijf regio Kortrijk gaat AGO Technics op zoek naar een commercieel ingestelde toonbankverkoper. Je bent hulpvaardig en teamgericht.