Employé Administratif jobs in Nevele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 27 jobs
We werven aan voor een groot recyclagebedrijf in de omgeving van Wondelgem. Ben jij iemand die zich thuis voelt in de HR-wereld? Je biedt ook het volgende aan:
Onze klant is een onafhankelijke mutualiteit met hoofdzetel in Gent. Tempo-Team Gent Office zoekt een medewerker vervangingsinkomen (m/v) in Gent.
Vous gérerez les appels téléphoniques des clients et veillerez à répondre au mieux à leurs demandes. Si vous souhaitez plus d'informations sur le poste vous…
Mevr. Dekoninck Els
Oudenaarde
Je draagt bij aan een gepaste en effectieve dienstverlening aan de CM-leden door het snel en correct terugbetalen van geneeskundige getuigschriften.
Voor een tuinbouwbedrijf uit Laarne zijn wij op zoek naar een polyvalent medewerker. Je zal tewerkgesteld worden voor 40u/week, dit met mooie daguren van 8u…
Mevr. Marie Martens
Ghent
Bij Corilus beschouwen we onze mensen als ons grootste kapitaal. We evolueren dan ook constant om van Corilus ‘a great place to work’ te maken.
Dhr. Rosseel
Ghent
Ontvangst klanten, guests B&B inchecken en verwelkomen, en leveringen in ontvangst nemen. U neemt de telefoon aan en noteert boodschappen.
Dhr. Voet Eli
Nazareth
U versterkt het jong en dynamisch team van een kleine kmo volop in groei, met zetel, kantoor en magazijn in Eke, Nazareth. Taken bestaan onder andere uit:
Fleur Deprez
Ghent
Controle of er wordt voldaan aan de selectiecriteria, de nodige documenten. Verzamelen/opvragen en dossier opstellen in de huisstijl.
Plug Power Inc
Kruisem
Trois ans ou plus d’expérience dans le domaine du dépannage électronique et mécanique. S’engage à créer un environnement diversifié et est fier d’être une…